Sanitair

Water:
De aanleg, het aanpassen of het uitbreiden van waterleidingen is specialistisch werk en dient mede door het gevaar van bacteriën als legionella met de grootste zorg te worden uitgevoerd zowel voor particulier als bedrijf.
Wij houden bij de aanleg van nieuwe waterleiding en of sanitair rekening met diverse factoren: het bepalen van het juiste soort leidingmateriaal, de doorsnede van de leiding i.v.m. de waterdruk, de afstand tussen het aantal tappunten en natuurlijk het voorkomen van legionella en verzorgen de complete waterleiding vanaf de meter tot aan de sanitaire voorzieningen in toilet, badkamer en keuken.

Gas:
Wij verzorgen zowel voor particulier als bedrijf de complete gasinstallatie vanaf de meter tot aan het kooktoestel, warmwatervoorziening of centrale verwarming. Zowel voor nieuwbouwprojecten als in bestaande bouw.
In Nederland wordt gas voor allerlei toepassingen gebruikt. Bij gas speelt veiligheid een cruciale rol want gas blijft gevaarlijk. Een goed aangelegde en gemonteerde gasinstallatie geeft u zekerheid.

Afvoeren:
Het afvoerstelsel zowel vuil- als hemelwater. Vuilwater datgene wat wij lozen via badkamer, toilet, keuken en wasgelegenheden. Hemelwater wordt verstaan regenwater. Riolering kan worden uitgevoerd in verschillende materialen. Zo zijn er vele kunststoffen waarvan PVC de bekendste is.
Niet alleen de juiste diameter van de afvoeren is belangrijk bij de installatie. Ook de lengte van de stijgleiding is van grootbelang.
Hemelwater maken we gebruik van traditionele systemen of van zogenaamde volvullingsystemen. Deze volvullingsystemen worden vaak toegepast bij grotere gebouwen, dit geeft als voordeel geen hemelwaterafvoeren aan de gevels en kleinere diameter.